REFERENSER

Dessa två dagar har hjälpt mig att förtydliga arbete kring samtalen. Synliggöra och få familjemedlemmar att ta del av samma info vid samma tillfälle. Mkt bra med mappningmetodik. Ser att jag kan använda metoden i andra privata situationer också.

Mycket bra upplägg med information varvat med gruppövningar. Bra att vi fick prova på ”mappning” utifrån egna ärenden. Tack för tre inspirerande dagar!

Givande och fullspäckade 3 dagar!
Kanon att få övningar då det lätt kan bli jobbigt att att endast sitta och lyssna.

Detta är den bästa tvådagarsutbildningen jag någonsin varit på!

Så bra! Mycket ny kunskap som jag vill arbeta vidare med. Tydligt, väl utfört.

Lärorik och väldigt intressant utbildning. Mappning är ett otroligt bra och tydligt verktyg för att utforska i ett möte. Skalfrågor är ett bra hjälpmedel för att utforska ytterligare. Är tacksam för att jag fick ta del av utbildningen. Väldigt bra med ”riktiga” exempel på möten i form av film och att du berättade

Fantastisk utbildning. TACK!!! Har tagit in så mycket bra så jag behöver åka hem till Örebro och vila i ett par dagar ☺Kanon att få övningar då det lätt kan bli jobbigt att att endast sitta och lyssna.

Mycket bra dagar med superbra innehåll! Fina exempel som jag tagit till mig och hoppas att vi lyckas implementera detta arbetssätt/förhållningssätt på vår arbetsplats.

Det bästa har varit att det har öppnat för egna tankar – nya tankemönster, reflektioner om sig själv, sitt arbete och sin roll som soc.sekr

Har fått mer struktur och mer ”bra” frågeställningar i min samtalsmetodik! Bra att lära sig utforskandet, inte bara nöja sig med ett svar, utan fråga vidare och visa intresse!! Tack för dagarna!!

Mycket bra utbildning. Känns bra att vi får fortsatt handledning. Ett mycket bra arbetsmaterial.

Har fått mer struktur och mer ”bra” frågeställningar i min samtalsmetodik! Bra att lära sig utforskandet, inte bara nöja sig med ett svar, utan fråga vidare och visa intresse!! Tack för dagarna!!

Jag tycker det har varit tre fantastiskt inspirerande dagar. Vad som hade gjort ett högre betyg skulle vara mer övningar. Mycket credit till dig som föreläsare/ utbildare som i tre hela dagar lyckat fånga ”publikens intresse”

Mycket lärorika dagar med flera nya metoder och redskap som jag kommer att ha nytta av och som jag tror kan förkorta utredningstiden. Väldigt pedagogiskt, tydlig struktur. Bra övningar

Jag tycker det har varit tre insiktsfulla dagar. Det har varit igenkännande, uppvaknande och innovativt. Bra blandning av övningar och föreläsning.